Amstelzicht, Amstelhoek (gem. De Ronde Venen)

Bon Groep heeft op één van de mooiste locaties in Amstelhoek, op de hoek van de Mennonietenbuurt en de Mijdrechtse Zuwe, een appartementengebouw ontwikkeld, bestaande uit 11 appartementen en een parkeerkelder.

Het gebouw is direct aan de Amstel gelegen en biedt een schitterend vrij uitzicht over het water. Het gebouw bestaat uit 4 lagen appartementen. De eerste drie lagen beschikken ieder over drie appartementen per laag. De bovenste laag huisvest twee penthouses. Onder het gebouw is een parkeerkelder voor de bewoners van de appartementen aanwezig, waarin zich ook de bergingen bevinden. Het trappenhuis in het gebouw is tevens voorzien van een lift. Alle appartementen beschikken over een buitenruimte. De appartementen op de begane grond hebben een terras, de appartementen op de verdiepingen een balkon en de penthouses een royaal dakterras.

Het aanzicht van het gebouw kent een hoofdvolume dat wordt uitgevoerd in crèmewitte baksteen. Dit hoofdvolume wordt bekroond door een penthouse met een vlindervormig dak van zink. Ook de gevels van de bovenste bouwlaag worden uitgevoerd in zink in zijn natuurlijke kleur.

De gevels van de overige appartementen worden uitgevoerd in een levendige bruine baksteen. Alle gevelkozijnen zijn van merantihout en zijn geschilderd in de kleur koperbruin. De inrit naar de parkeerkelder bevindt zich aan de Mijdrechtse Zuwe.

De appartementen zijn ruim opgezet en hebben een vloeroppervlak dat varieert tussen 91 m2 en 152 m2. Woonkamer, eetkamer en keuken zijn gecombineerd tot een grote ruimte met veel daglicht en veel gebruiksmogelijkheden.

De woonkamer biedt toegang tot het terras of het balkon. De appartementen werden gebouwd onder garantie van het Garantie Instituut Woningbouw (GIW).De bouw van de appartementen Amstezicht is gereed.

© 2023 Profiel Bon Groep Sitemap Disclaimer Privacy Verklaring